Anpassad webbdesign

Besökarna skapar sig snabbt ett första intryck av din webbplats. Ett intryck som är avgörande för om de läser vidare eller inte. En webbplats med genomtänkt och kommunikativ design och som är lättnavigerad, lättläst och trovärdig gör att besökarna stannar längre.

Anpassad design

Vi skapar en unik webbdesign som är utformad efter ditt företags profil och målgrupp. Samtidigt erbjuder vi lättanvända verktyg för att uppdatera webbplatsen. Du får just de funktioner som du behöver, och inte en massa annat som gör systemet svårt att använda.

Sökoptimering

Optimering för sökmotorer finns hela tiden med i bilden när vi skapar en webbplats. Detta gäller exempelvis sidlänkar, sidstruktur och innehåll. För att mer specifikt jobba med sökoptimering på djupet behövs dock särskild kompetens och budget. Här samarbetar vi med andra konsulter i vårt nätverk för att åstadkomma bästa möjliga effekt av insatserna.

Speciella funktioner

Vår specialitet är att att skapa anpassade funktioner för just dina behov och även koppling mellan webbplatsen och andra system inom företaget. Det kan till exempel gälla kommunikation med betalningssystem i webbshopen, förbindelse med system för nyhetsbrev eller överföring av data från webbshop till adminstrativa system.

Stäng